Description

10 μg (400 IU) Витамин Д3 во една таблета

Допринесува за нормално одржување на имунолошкиот систем, мускули и одржување на нормални коски и заби.

Vid D3 е формулиран да содржи 10 мкг (400 IU) Витамин Д3 во една таблета. Витамин Д3 е липосолубилен витамин кој допринесува за нормална апсорпција (искористување) на калциум и фосфор, нормално ниво на калциум во крвта.

Состав на производот:


*НРВ – нутритивнареферентна вредност

Начин на употреба:

Се препорачува 1 таблета на ден со оброк.

Пакување: 100 таблети