Description

Витаминoт Ц придонесува за нормална функциија на имунолошкиот систем.

Состав на производот:


*НРВ – нутритивнареферентна вредност

Начин на употреба:

1 таблета дневно, непосредно по јадење.

Пакување: 70 таблети