Description

На база на Na-алгинат, Na -бикарбонат, Cа-карбонат и мешавина од билни екстракти.

Uniseltzer е гел на база на натриум-алгинат, калциум-карбонат, натриум-бикарбонат и сув екстракт од плод од индиска смоква, лист од маслинка, лист од нане, корен од сладок корен, плод од киви и лист од зелен чај.

Состав на производот:


*НРВ – нутритивнареферентна вредност

Начин на употреба:

Возрасни: 1 ќесичка по секој од двата главни оброка или 1 ќесичка навечер, пред спиење. Протресете ја содржината на ќесичката со лесен притисок од страната, а потоа отворете ја ќесичката и испијте ја содржината.

Пакување: 10 ќесички