Description

За одржување на здравјето на простата.

Prostatin капсулите се формулирани на база на растението ситноцветната млечика и семки од долгнавеста тиква, билки кои придонесуваат во одржувањето на нормалните функции на мочниот меур и проток на урината (мокрача) како и одржување на нормалната функција на простата, со додаток на цинк и витамин Ц кои се природни антиоксиданти.

Состав на производот:


*НРВ – нутритивнареферентна вредност

Начин на употреба:

Се препорачува земање на 1 капсула, дневно, пред јадење.

Пакување: 30 капсули