Description

Meno Flavon капсулите се формулирани на база на екстракт од семките од соја. Семките од соја се многу богат извор на изофлавон.

Состав на производот:


*НРВ – нутритивнареферентна вредност ; НРВ не е востановен

Начин на употреба:

Се препорачива да се земе 1 капсула дневно, во утринските часови.

Пакување: 30 капсули