Description

MaxoMucil 600 гранули во кесичка е формулиран на основа на N-ацетилцистеин (NAC), витамин Ц, ехинацеа и прополис. Ехинацеата и Витаминот Ц допринесуваат за нормална функција на имуниот систем. Витаминот Ц допринесува за заштита на клетките од оксидативен стрес, нормален енергетски метаболизам и во намалување на заморот и исцрпеноста.

Состав на производот:


*НРВ – нутритивнареферентна вредност

Начин на употреба:

Растворете ја содржината на 1 кесичка дневно во половина чаша вода, промешајте со лажица и пијте веднаш. Се препорачува внесување на поголема количина на вода во текот на денот.

Пакување: 10 ќесички