Description

Maxomucil 200 гранули во вреќички, формулирани врз основа на N-ацетилцистеин (NAC), прополис и витамин Ц. Витаминот Ц придонесува за нормална функција на имунитетниот систем и ги штити клетките од оксидативен стрес нормален енергетски метаболизам и во намалување на заморот и исцрпеноста.

Состав на производот:


*НРВ – нутритивнареферентна вредност

Начин на употреба:

Возрасни и деца над 14 години 2-3 пати дневно растворете ја содржината на 1 кесичка дневно во половина чаша вода промешајте со лажица и пијте веднаш. Се препорачува внесување на поголема количина на вода во текот на денот.

Пакување: 20 ќесички