Description

MaxoGast е формулиран на база на мешавини на екстракт од цветот од камилица, руса трева, плод од млечниот трн, корен од сладок корен, лист од маточина, корен од ангелика (благ боз) и питомо нане чие заедничко делување придонесува во одржувањето на дигестивното здравје, го подржува нормалното варење на храната и дигестијата.

Состав на производот:


*НРВ – нутритивнареферентна вредност; ПДВ** – прифатлив дневен внес

Начин на употреба:

Возрасни: 20 капки три пати на ден, пред или за време на оброк, со малку течности. пред употреба да се промеша.

Пакување: 50 ml