Description

Magbet капсулитe се формулирани да содржат магнезиум и витамин Б комплекс, кои заедно имаат
широк спектар на биолошки функции и се вклучени во голем број метаболички реакции.
Ниацин (витамин Б3), пантотенска киселина (витамин Б5), витамин Б2, витамин Б6, фолна киселина, витамин Б12
и магнезиум придонесуваат за намалување уморот и исцрпеноста. Ниацин (витамин Б3), пантотенска киселина (витамин Б5)
витамин Б2 (рибофлавин), витамин Б1 (тиамин), витамин Б6, биотин, витамин Б12 и магнезиумот придонесуваат за одржување
на нормалниот енергетски метаболизам. Витамин Б6, фолна киселина и витамин Б12 придонесуваат за нормална
функција на имунолошки систем. Ниацин (витамин Б3), витамин Б2 (рибофлавин), витамин Б1 (тиамин), витамин Б6
биотин, витамин Б12 и магнезиум придонесуваат за нормална функција на нервниот систем. ниацин (витамин Б3),
тиамин (витамин Б1), витамин Б6, фолна киселина киселина, биотин, витамин Б12 и магнезиум придонесуваат за
нормална психолошка функција. Витамин Б2 (рибофлавин) придонесува во одржување на нормална кожа.

Состав на производот:

Начин на употреба:
Се препорачува да се зема 1 капсула дневно.

Пакување: 40 капсули