Description

На база на лактулоза, крушина, сена, монголско глуварче и камилица.

Laxo Max додатокот во исхраната на база на лактулоза и суви екстракти од кора од крушина, лист од сена, корен од монголско глуварче и цвет од камилица.

Состав на производот:


*НРВ – нутритивнареферентна вредност

Начин на подготовка:

1 ќесичка, 2-3 пати неделно

Пакување: 10 ќесички