Description

Колаген, Метилсулфонилметан (МСМ), Босвелија, Витамин Ц.

Kolagenezin капсулите се форулирани на база на рибен колаген, екстракт од смола од босвелија (lat. Boswellia serrata), метилсулфонилметан (МСМ), витамин Ц.

Состав на производот:


*НРВ – нутритивнареферентна вредност

Благодарение на својот состав Kolagenzin капсулите кои содржат витамин Ц, кој придонесува за: 

– формирање на колагенот кој е неопходен за нормална функција
на коските, `рскавиците, крвните садови, непцата, кожата и забите
– нормална функција на имунолошкиот и нервниот систем
– заштита на клетките од оксидативен стрест
– намалување на уморот и исцрпеноста
– правилна функција на имунолошкиот систем за време и по
интензивно физичко вежбање

Начин на употреба:

Возрасни: 2 пати по 1 капсула дневно, пред јадење.

Пакување: 60 капсули