Description

За нормално функционирање на имунолошкиот систем и метаболизам кој носи енергија.

Капсулите Jabukovo sirće + C се формулурани на база на јаболков оцет во прав и витамин Ц.
Витаминот Ц придонесува за нормално функционирање на имунолошкиот систем, за намалување на уморот и исцрпеноста, за заштита на клетките од оксидативен стрес, за нормален енергетски метаболизамво нормално создавање на колаген за нормална функција на кожата, коските, забите, ‘рскавиците, крвните садови и непцата.

Состав на производот:


*НРВ – нутритивнареферентна вредност

Начин на употреба:

Се препорачува земање на 1 капсула, 3 пати дневно, со голем внес на течности.

Пакување: 30 капсули