Description

За витка линија

Капсулите GOOD-BYE kilogrami содржат внимателно одбрана комбинација на биолошки активни соединенија, кои заедно со правилна исхрана и редовна физичка активност се препорачуваат за контрола на телесната тежина. Кората од крушина и листот од сена имаат лаксативно дејство, листот од бреза делува како благ природен диуретик, листот од зелен чај покажува антиоксидативно дејство, семето од коморач поволно делува на перисталтиката на цревата, додека листот од артичоката го олеснува варењето, го намалува нивото на холестеролот и триглицеридите во крвта, но исто така делува и како диуретик и антиоксиданс.

Состав на производот:


*НРВ – нутритивнареферентна вредност; НРВ не е востановена

Примената на капсулите GOOD-BYE килограми се препорачува со цел: 

– нормална контрола на телесната тежина
– елиминација на вишокот течности од продуктите на
метболизмот
– полесно варење и празнење на цревата
– елиминација на слободни радикали (детоксикација)
– одржување на нормално ниво на липиди во крвта

Начин на употреба:

Се препорачува земање на 1-2 капсули дневно, со многу вода.

Пакување: 30 капсули