Description

Го поддржува мозокот, концентрацијата и памтењето.

Ginko Max капсулите се формулирани врз база на екстракт од лист од гинко кој придонесува за менталните и когнитивните активности и ја поттикнува нормалната мозочна циркулација и микроциркулација.

Состав на производот:


*НРВ – нутритивнареферентна вредност; НРВ не е востановена

Начин на употреба:

Се препорачува 1 капсула дневно , за време на оброк и со многу течности.

Пакување: 30 капсули