Description

Ја подобрува мозочната циркулација.

Ginko Forte е храна за посебни медицински намени, за диететско регулирање на пореметувањата на мозочната циркулација. Гинкото придонесува за нормална мозочна циркулација. Тиамин, рибофлавин, ниацин, витамин Б6, биотин, витамин Б12 придонесуваат за нормално функционирање на нервниот систем. Тиамин, ниацин, витамин Б6, биотин, витамин Б12 и фолатот придонесуваат за нормална психолошка функција. Пантотенската киселина придонесува за нормални ментални способности. GINKO FORTE капсулите содржат екстракт од листот на Гинко билоба, кој придонесува за нормална мозочна циркулација и микроциркулација, а со тоа придонесува во подобрување на когнитивните процеси (учење, внимание, меморија и др.)

Состав на производот:


*НРВ – нутритивнареферентна вредност

Начин на употреба:

Се препорачува 1 капсула дневно во утринските часови

Пакување: 30 капсули