Description

Витамин Д3, Керцетин, Селен, Ацерола
Кај лицата со нарушена функција на на имунолошкиот ситем, остеопороза, миопатија и автоимуни болести на штитната жлезда.

Devital Direct 2000 е наменет за потребите во исхраната кај лицата со нарушена функција на имунолошкиот систем, остеопороза, миопатија, автоимунолошки заболувања на штитната жлезда како и кај лицата кои се недоволно изложени на светлина.

Состав на производот:


*НРВ – нутритивнареферентна вредност

Начин на употреба:

Возрасни: се препорачува земање на 1-2 ќесички дневно.
Содржината на ќесичката директно да се растопи во уста.

Пакување: 30 ќесички