Description

50 μg (2000 IU) Витамин Д3 во една таблета
За нарушени функции на имунолошкиот систем, остеопороза, мелопатија и хипопотонија на мускулите.

Devital 2000 рана за медицинска намена – за диететско регулирање за нарушени функции на имунолошкиот систем, остеопороза, мелопатија и хипопотонија на мускулите, за аутономни болести на штитната жлезда како и кај лицата кои се изложени на сончева светлина.

Состав на производот:


*НРВ – нутритивнареферентна вредност

Начин на употреба:

Се препорачува 1 таблета на ден со оброк.

Пакување: 50 таблети