Description

Coenzyme Q10 е супстанца која во мали количини природно се наоѓа во сите клетки и ткива на човечкиот организам.

Состав на производот:


*НРВ – нутритивнареферентна вредност

Начин на употреба:
Се препорачува да земате 1 таблета дневно, со оброк.

Пакување: 50 таблети