Description

Придонесува за нормална функција на имуниолошкиот систем, когнитивните функции, коските, кожата, видот, плодноста.

Cink-Zn содржи 15 mg цинк во една таблета. Цинкот придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем, когнитивните функции, синтеза на протеините, плодноста и репродукцијата. Исто така придонесува за одржување на нормални коски, коса и нокти, нормален вид и заштита на клетките од оскидативен стрес.

Состав на производот:


*НРВ – нутритивнареферентна вредност

Начин на употреба:

Се препорачува да земате 1 таблета дневно, со оброк.

Пакување: 50 таблети