Description

SIELO PHARMA ЦИНК
10mg.
ZINC

160 Таблети
Додаток кон исхраната

Останати компоненти: микрокристална целулоза

Компонента против лепење: магнезиумови соли на масни киселини

Состав:  Цинк цитрат,  микрокристална целулоза, магнезиумови соли на масни киселини.

Намена: Придонесува за нормално функционирање на имуниот систем. Го намалува чувството на замор и исцрпеност.  Му помага на организмот при умствен и физички напор.

Начин на употреба: По 1 (една) таблета на ден по оброк.

Предупредување: Да не се надминува препорачаната дневна доза. Да се чува од деца! Производот е додаток кон исхраната, а не е лек. Не е замена за разновидна храна. Да не се користи по истекување на рокот на траење назначен на опаковката! Да не се зема доколку имате алергија на некоја од состојките. Бремени жени и доилки да се консултираат со својот лекар!

УСЛОВИ ЗА ЧУВАЊЕ: Да се чува на суво место, подалеку од топлина и сончева светлина!