Description

TOTAL PROTECT ТОТАЛ ПРОТЕКТ

Vitamin C -500mg.
Zn 10mg.
Se 55mg.
D3 200IU

SIELO PHARMA
30 капсули – Додаток кон исхраната

Компонента против лепење: магнезиумови соли на масни киселини

Состав: Витамин Ц, Цинк цитрат,  Натриум Селенит, Витамин Д3 (Холекалциферол), магнезиумови соли на масни киселини, капсули од желатин.

Дози во опаковка: 30

Намена: Го помага имуниот систем.

Начин на употреба: По 1 (една) капсула на ден.

Предупредување: Да не се надминува препорачаната дневна доза. Да се чува од деца! Производот е додаток кон исхраната, а не е лек. Не е замена за разновидна храна. Да не се користи по истекување на рокот на траење назначен на опаковката! Да не се зема доколку имате алергија на некоја од состојките. Бремени жени и доилки да се консултираат со својот лекар!

УСЛОВИ ЗА ЧУВАЊЕ: Да се чува на суво место, подалеку од топлина и сончева светлина!