Description

SIELO PHARMA – SELENIUM
СЕЛЕН 50mcg.

160 Таблети – Додаток кон исхраната

ОСТАНАТИ КОМПОНЕНТИ: микрокристална целулоза, поливинилпиролидон

Компонента против лепење: магнезиумови соли на масни киселини

СОСТАВ: Натриум Селенит, микрокристална целулоза, поливинилпиролидон, магнезиумови соли на масни киселини.

НАМЕНА: Го помага имуниот систем. Одржува добра состојба на косата и ноктите.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: по 1 (една) таблета дневно.

Предупредувања:
Да не се зголемува препорачаната дневна доза! Да се чува од деца! Производот е додаток кон исхраната, не е лек! Не е замена за разновидна храна. Да не се користи по истекување на рокот на траење назначен на опаковката! Да не се зема доколку имате алергија на некоја од состојките. Бремени жени и доилки да се консултираат со својот лекар!

УСЛОВИ ЗА ЧУВАЊЕ: Да се чува на суво место, подалеку од топлина и сончева светлина!