Description

SIELO PHARMA МАГНЕЗИУМ
150 Таблети Додаток кон исхраната

Останати компоненти: микрокристална целулоза
Компонента против лепење: магнезиумови соли на масни киселини

Состав: Магнезиум цитрат,  микрокристална целулоза, магнезиумови соли на масни киселини.

Намена: Помага на нервниот и кардио-васкуларниот систем. Помага за подобрувањење на спиењето. Помага за рамнотежа на мускулниот систем. Го поддржува производството на енергија.

Начин на употреба: По 2-6 (две до шест) таблети на ден.

Предупредување: Да не се надминува препорачаната дневна доза. Да се чува од деца! Производот е додаток кон исхраната, а не е лек. Не е замена за разновидна храна. Да не се користи по истекување на рокот на траење назначен на опаковката! Да не се зема доколку имате алергија на некоја од состојките. Бремени жени и доилки да се консултираат со својот лекар!

УСЛОВИ ЗА ЧУВАЊЕ: Да се чува на суво место, подалеку од топлина и сончева светлина!