Description

SIELO PHARMA Mg & Vit.B6
Магнезиум и Витамин Б6

60 Таблети – Додаток кон исхраната

Останати компоненти: микрокристална целулоза
Компонента против лепење: магнезиумови соли на масни киселини
Состав: Магнезиум цитрат, Витамин Б6,  микрокристална целулоза, магнезиумови соли на масни киселини.

Намена: Помага за намалување на чувството на замор и истоштеност. Помага за нормално функционирање на мускулите и срцето. Поддржува производство на енергија.

Витаминот Б6 допринесува за нормална функција на имунитетот и нервниот систем.

Начин на употреба: По 2-6 (две до шест) таблети на ден.

Предупредување: Да не се надминува препорачаната дневна доза. Да се чува од деца! Производот е додаток кон исхраната, а не е лек. Не е замена за разновидна храна. Да не се користи по истекување на рокот на траење назначен на опаковката! Да не се зема доколку имате алергија на некоја од состојките. Бремени жени и доилки да се консултираат со својот лекар!

УСЛОВИ ЗА ЧУВАЊЕ: Да се чува на суво место, подалеку од топлина и сончева светлина!