КАРИЕРА

ИСПРАТЕТЕ ГО ВАШЕТО CV И МОТИВАЦИОНО ПИСМО

Почитувани,

Ви благодариме за интересот да бидете дел од нашиот тим на врвни експерти од фармацевтската индустрија. Доколку вие сте идеалниот кандидат за нашиот тим испратете го Вашето CV и мотивационо писмо во контакт формата во прилог.

Choose File
Ви благодариме за Вашата порака. Успешно е испратена.
Се појави грешка при обидот да се испрати вашата порака. Обидете се повторно подоцна.